Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Horses Celtic Crows
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Langley rent richting de bal. Langley passt de bal met de wreef. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Simmonds de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - Celtic Crows 1:0

19e minuut.
Langley passt de bal met de wreef. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. King maakt een afschuwelijke overtreding. King krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Langley de bal onder controle te krijgen. Simpson is nu in balbezit. Fuller is nu in balbezit. Lisbie verovert de bal door een tackle van achteren. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Davis bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Brown de bal onder controle te krijgen. Lisbie rent richting de bal. Lisbie schiet op doel. Davis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fuller rent richting de bal. Lisbie onderschept slim de pass. Lisbie draait met de bal, schiet en ... Davis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Johnson onderschept slim de pass. Johnson schiet op doel. King met een sublieme pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Francis bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Fuller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris rent richting de bal. Fuller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuller krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Johnson passt de bal in één keer door. King rent richting de bal. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley draait met de bal, schiet en ... Francis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - Celtic Crows 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Horses 57%, Celtic Crows 43%.
Cashmere Horses - Celtic Crows 2:0

54e minuut.
Langley probeert naar een medespeler te passen. Hollis rent richting de bal. Hollis probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie rent richting de bal. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Davis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - Celtic Crows 2:1

90e minuut.
Whittaker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sawyers met de inworp. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Horses 47%, Celtic Crows 53%.
Cashmere Horses - Celtic Crows 2:1