Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Horses BARKA
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Scarlett heeft problemen om de bal te vangen. Langley onderschept slim de pass. Langley probeert naar een medespeler te passen. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Johnson draait met de bal, schiet en ... Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Byfield passt de bal met de wreef. Hollis rent richting de bal. Powell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Powell krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal zonder na te denken. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - BARKA 1:0

14e minuut.
Butler kopt de bal weg. Willams rent richting de bal. Willams probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Powell de bal. Powell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davis trapt de bal weg van het doel. Hollis kopt de bal weg. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Willams probeert de bal aan de voet te houden. Davis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taylor. Taylor krijgt een gele kaart. Davis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hollis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Johnson de bal. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - BARKA 2:0

30e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley passt de bal zonder na te denken. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - BARKA 3:0

37e minuut.
Willams geeft een hoge lob. Butler kopt de bal weg. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Byfield is nu in balbezit. Byfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - BARKA 3:1

40e minuut.
Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Butler rent richting de bal. Butler passt de bal zonder na te denken. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield schiet op doel. Davis bokst de bal weg. Davis probeert naar een medespeler te passen. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Langley passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Horses 52%, BARKA 48%.
Cashmere Horses - BARKA 3:1

55e minuut.
Klungelig pakt Hollis de bal. Butler is nu in balbezit. Butler passt de bal zonder na te denken. Powell is nu in balbezit. Powell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - BARKA 3:2

58e minuut.
Hollis kopt de bal weg. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson onderschept slim de pass. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Langley haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Davis rent richting de bal. Davis geeft de bal voor. Whittaker rent richting de bal. Fuller geeft een hoge lob. Johnson springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft een hoge lob. Inworp. Davis met de inworp. Langley geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - BARKA 4:2

83e minuut.
Powell is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Byfield verovert de bal door een tackle van achteren. Powell is nu in balbezit. Powell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Taylor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Davis met een snelle inworp. Langley rent richting de bal. Langley geeft de bal voor. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Willams geeft een lange en hoge pass. Neil kopt de bal weg. Scarlett heeft problemen om de bal te vangen. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Horses 34%, BARKA 66%.
Cashmere Horses - BARKA 4:2