Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARSAL Great Dogs
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Stephenson geeft de bal voor. Inworp. Phillips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een lange en hoge pass. Paal! Byfield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dawkins trapt de bal weg. Brown kopt de bal weg. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dias de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brown probeert naar een medespeler te passen. Willams rent richting de bal. Willams passt de bal zonder na te denken. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dawkins met een sublieme pass. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell onderschept slim de pass. Howell draait met de bal, schiet en ... Dawkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - Great Dogs 0:1

29e minuut.
Phillips rent richting de bal. Phillips geeft een lange en hoge pass. Ricketts kopt de bal weg. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARSAL - Great Dogs 1:1

39e minuut.
Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton onderschept slim de pass. Burton speelt de bal door. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Byfield bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARSAL 51%, Great Dogs 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARSAL - Great Dogs 1:1

51e minuut.
Reid speelt de bal door. Klungelig pakt Brown de bal. Brown probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - Great Dogs 2:1

59e minuut.
Reid met een sublieme pass. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Phillips geeft de bal voor. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison met een sublieme pass. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths geeft de bal voor. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARSAL - Great Dogs 2:2

73e minuut.
Francis rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dawkins krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal zonder na te denken. Stephenson rent richting de bal. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Scarlett rent richting de bal. Scarlett probeert naar een medespeler te passen. Lawrence is nu in balbezit. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Scarlett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal zonder na te denken. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - Great Dogs 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARSAL 30%, Great Dogs 70%.
BARSAL - Great Dogs 3:2