Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Wolves Infamous Boyz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Crawford rent richting de bal. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Whittaker kopt de bal weg. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie begaat een overtreding. Neil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Simmonds neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Harris bokst de bal weg. McCallum is nu in balbezit. McCallum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Wolves - Infamous Boyz 1:0

44e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. McCallum is nu in balbezit. McCallum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Wolves 47%, Infamous Boyz 53%.
AFC Wolves - Infamous Boyz 1:0

47e minuut.
Ferguson geeft een lange en hoge pass. Simmonds kopt de bal weg. Messam geeft een hoge lob. McCallum probeert de bal met de borst te controleren. McCallum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Wolves - Infamous Boyz 2:0

57e minuut.
Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers passt de bal in één keer door. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap. McCallum probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips passt de bal met de wreef. Simmonds is nu in balbezit. Nelson onderschept slim de pass. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Wolves - Infamous Boyz 2:1

86e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een lange en hoge pass. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Wolves 55%, Infamous Boyz 45%.
AFC Wolves - Infamous Boyz 2:1