Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Elephants SC Bay
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil speelt de bal door. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Green rent richting de bal. Green schiet op doel. Daley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sewell niet meer kan verder spelen. Ricketts komt het veld opgelopen.

32e minuut.
McAnuff geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brown met een snelle inworp. Lowe is nu in balbezit. Lowe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Elephants 54%, SC Bay 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Elephants - SC Bay 0:0

61e minuut.
Euell rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe met een sublieme pass. Scarlett rent richting de bal. Scarlett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Ricketts trapt de bal weg van het doel. Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Scarlett rent richting de bal. Scarlett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
McDonald passt de bal met de wreef. Green is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dixon. Green raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. McDonald neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Simmonds met een sublieme pass. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce met een sublieme pass. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Elephants - SC Bay 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Elephants 67%, SC Bay 33%.
Rude Elephants - SC Bay 0:1