Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Manurewa SC Horses
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Simmonds met een harde bal richting middenveld. Creary kopt de bal weg. Daar is Sewell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Priestley geeft een hoge lob. Dixon is nu in balbezit. Sewell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sewell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Manurewa 46%, SC Horses 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Manurewa - SC Horses 0:0

54e minuut.
Maddix zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gayle rent richting de bal. Gayle probeert naar een medespeler te passen. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Manurewa - SC Horses 0:1

62e minuut.
Ralph geeft een hoge lob. Inworp. Creary met de inworp. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gayle rent richting de bal. Gayle speelt de bal door. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... Dixon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Manurewa - SC Horses 0:2

86e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Gayle rent richting de bal. Gayle speelt de bal door. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Manurewa 49%, SC Horses 51%.
Shameful Manurewa - SC Horses 0:2