Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Horses Cashmere Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner speelt de bal door. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Whitmore trapt de bal weg van het doel. Ferguson kopt de bal weg. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Horses 35%, Cashmere Wolves 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Horses - Cashmere Wolves 0:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stewart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayles is nu in balbezit. Hayles geeft een lange en hoge pass. Dean probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence passt de bal in één keer door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ... Campbell-Ryce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hyde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Horses - Cashmere Wolves 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Horses 51%, Cashmere Wolves 49%.
AC Horses - Cashmere Wolves 0:1