Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Crows Western Papatoetoe
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
McCallum rent richting de bal. McCallum passt de bal met de wreef. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker schiet op doel. Campbell-Ryce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Crows - Western Papatoetoe 1:0

3e minuut.
Francis onderschept slim de pass. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Moore onderschept slim de pass. Moore geeft een hoge lob. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Brown raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Priestley komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Moore speelt de bal door. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall is nu in balbezit. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Crows - Western Papatoetoe 2:0

31e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hall. Hall krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Hue verovert de bal door een tackle van achteren. Hue speelt de bal door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... Ziadie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hall kopt de bal weg. Moore is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawrence. Lawrence krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Moore rent richting de bal. Hue verovert de bal door een tackle van achteren. Hue speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziadie probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Sinclair de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis haalt uit met een fantastische trap. Ziadie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Crows - Western Papatoetoe 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Crows 48%, Western Papatoetoe 52%.
Calm Crows - Western Papatoetoe 2:1

50e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Campbell-Ryce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Moore geeft een hoge lob. Moore is nu in balbezit. Moore met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
McCallum geeft een hoge lob. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal in één keer door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dixon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moore zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Crows 32%, Western Papatoetoe 68%.
Calm Crows - Western Papatoetoe 2:1