Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Papatoetoe Calm Crows
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Langley de bal. Moore probeert naar een medespeler te passen. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore is nu in balbezit. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Papatoetoe - Calm Crows 1:0

37e minuut.
Moore met een sublieme pass. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel. Campbell-Ryce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Francis probeert naar een medespeler te passen. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell probeert naar een medespeler te passen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Papatoetoe - Calm Crows 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Papatoetoe 67%, Calm Crows 33%.
Western Papatoetoe - Calm Crows 2:0

47e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Papatoetoe - Calm Crows 2:1

53e minuut.
Ziadie trapt de bal weg. Moore kopt de bal weg. Hall probeert de bal aan de voet te houden. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sinclair met een sublieme pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean met een sublieme pass. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
McCallum heeft problemen om de bal te vangen. Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal zonder na te denken. McCallum is nu in balbezit. McCallum geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
McCallum met een snelle inworp. Hall rent richting de bal. Hall passt de bal zonder na te denken. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hall passt de bal in één keer door. Beech heeft problemen om de bal te vangen. Beech geeft een hoge lob. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Moore de bal. Langley is nu in balbezit. Met opzet legt Moore zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Moore naar de kleedkamers voor een vroege douche. Langley raakt geblesseerd tijdens het duel. Crawford met een snel genomen vrije trap. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel. Ziadie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Papatoetoe - Calm Crows 3:1

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ziadie niet meer kan verder spelen. Moore komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Papatoetoe 42%, Calm Crows 58%.
Western Papatoetoe - Calm Crows 3:1