Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magalis Deutschland_FC
PRIMERA Tactiek XRP-FORK-DA
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten excellent
weak Passen formidable
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Di Santo met de inworp. Klungelig pakt Angulo de bal. Mojić rent richting de bal. Mojić geeft een lange en hoge pass. Legrá maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă onderschept slim de pass. Camacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camacho krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Lokmacıoğlu niet meer kan verder spelen. Baena komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Mojić met een sublieme pass. Valverde speelt de bal door. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft een lange en hoge pass. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:1

15e minuut.
Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraś met een snelle inworp. Montenegro geeft een hoge lob. Baena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Montenegro passt de bal in één keer door. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft een hoge lob. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Angulo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:2

23e minuut.
Mojić kopt de bal weg. Daar is Legrá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo rent richting de bal. Legrá is nu in balbezit. Legrá draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Angulo speelt de bal door. Montenegro met een sublieme pass. Legrá is nu in balbezit. Legrá schiet op doel. Baena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:3

36e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Kraś probeert naar een medespeler te passen. Legrá rent richting de bal. Legrá schiet op doel. Baena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:4

40e minuut.
Valverde probeert naar een medespeler te passen. Kraś heeft problemen om de bal te vangen. Kraś geeft een lange en hoge pass. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Angulo probeert naar een medespeler te passen. Kraś rent richting de bal. Kraś passt de bal zonder na te denken. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá haalt uit met een fantastische trap. Baena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magalis 84%, Deutschland_FC 16%.
Magalis - Deutschland_FC 0:4

48e minuut.
Vanhamel speelt de bal door. Camacho rent richting de bal. Pungă is nu in balbezit. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho geeft de bal voor. Baena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Smolarek geeft de bal voor. Klungelig pakt Pungă de bal. Angulo kopt de bal weg. Legrá is nu in balbezit. Legrá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:5

53e minuut.
Angulo passt de bal in één keer door. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś passt de bal met de wreef. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Valverde met een snelle inworp. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft een hoge lob. Legrá springt en kopt de bal. Baena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:6

60e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Roman begaat een overtreding. Angulo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mojić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Legrá is nu in balbezit. Legrá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kraś passt de bal zonder na te denken. Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een hoge lob. Legrá probeert de bal met de borst te controleren. Legrá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:7

63e minuut.
Pungă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hanzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrá verovert de bal door een tackle van achteren. Legrá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magalis - Deutschland_FC 0:8

69e minuut.
Angulo geeft een lange en hoge pass. Patrón kopt de bal weg. Angulo speelt de bal door. Daar is Legrá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baena trapt de bal weg van het doel. Montenegro kopt de bal weg. Angulo speelt de bal door. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś passt de bal zonder na te denken. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel. Patrón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Han-Won is nu in balbezit. Han-Won geeft een lange en hoge pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá onderschept slim de pass. Legrá haalt uit met een fantastische trap. Baena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Angulo de bal. Angulo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá is nu in balbezit. Angulo rent richting de bal. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Hanzo de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro speelt de bal door. Kraś geeft een hoge lob. Legrá krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Smolarek trapt de bal weg. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mojić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magalis 81%, Deutschland_FC 19%.
Magalis - Deutschland_FC 0:8