Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC express Old_UCI
523 Tactiek mmm
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen average


11e minuut.
Hellevuo heeft problemen om de bal te vangen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kıpırdamaz. Kıpırdamaz krijgt een gele kaart. Móczár wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Móczár kan niet meer verder spelen.

12e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Gočál rent richting de bal. Colomé verovert de bal door een tackle van achteren. Colomé draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys geeft een hoge lob. Vâlcu probeert de bal met de borst te controleren. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Cárdenas bokst de bal weg.

30e minuut.
Colomé probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz speelt de bal door. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé draait met de bal, schiet en ... Unanua bokst de bal weg. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - Old_UCI 0:1

37e minuut.
De la Rosa passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé haalt uit met een fantastische trap. Unanua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kropop geeft een hoge lob. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz heeft problemen om de bal te vangen. Kıpırdamaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 54%, Old_UCI 46%.
FC express - Old_UCI 0:1

51e minuut.
Nodarse met een snelle inworp. De la Rosa geeft een hoge lob. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz schiet op doel. Unanua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
de Brauwer kopt de bal weg. Santamarina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colomé. Colomé krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kąpała met een sublieme pass. Kochowski is nu in balbezit. Kochowski speelt de bal door. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rosabal is nu in balbezit. Rosabal geeft een lange en hoge pass. de Brauwer heeft problemen om de bal te vangen. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De la Rosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villalta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 58%, Old_UCI 42%.
FC express - Old_UCI 0:1