Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Killers Tunas Leopardos FC
No lesiones Tactiek Doble
45% Balbezit 55%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 70
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Sarksyan geeft een hoge lob. Daar is Landry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik speelt de bal door. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:1

4e minuut.
Pustelak speelt de bal door. Wilhelmsen rent richting de bal. Wilhelmsen passt de bal zonder na te denken. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okrzesik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:2

6e minuut.
Daar is Wilhelmsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilhelmsen speelt de bal door. Borges is nu in balbezit. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:3

7e minuut.
Toni rent richting de bal. Toni probeert naar een medespeler te passen. Borges is nu in balbezit. Borges haalt uit met een fantastische trap. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:4

8e minuut.
Landry is nu in balbezit. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:5

11e minuut.
Okrzesik speelt de bal door. Landry met een sublieme pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Landry met een snelle inworp. Okrzesik probeert de bal met de borst te controleren. Okrzesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:6

13e minuut.
Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bede met een snelle inworp. Wilhelmsen heeft problemen om de bal te vangen. Wilhelmsen met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Okrzesik speelt de bal door. Wilhelmsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borges de bal. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:7

15e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Borges met een sublieme pass. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:8

17e minuut.
Wilhelmsen speelt de bal door. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:9

19e minuut.
Wilhelmsen met een sublieme pass. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsen met een sublieme pass. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:10

20e minuut.
Sarksyan met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez passt de bal met de wreef. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Inworp. Landry met een snelle inworp. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:11

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Borges de bal onder controle te krijgen. Landry met een sublieme pass. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:12

24e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:13

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilhelmsen is nu in balbezit. Wilhelmsen passt de bal met de wreef. Okrzesik probeert de bal aan de voet te houden. Bordes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:14

27e minuut.
Daar is Wilhelmsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilhelmsen passt de bal zonder na te denken. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:15

28e minuut.
Bede met een snelle inworp. Wilhelmsen met een sublieme pass. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borges is nu in balbezit. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:16

29e minuut.
Inworp. Landry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okrzesik kan de bal niet met de borst controleren. Okrzesik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:17

34e minuut.
Borges is nu in balbezit. Borges passt de bal zonder na te denken. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:18

35e minuut.
Valdo is nu in balbezit. Landry rent richting de bal. Landry speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:19

37e minuut.
Allighi geeft een hoge lob. Landry speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:20

39e minuut.
Allighi is nu in balbezit. Allighi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:21

40e minuut.
Socorro probeert naar een medespeler te passen. Bede met een sublieme pass. Borges is nu in balbezit. Borges draait met de bal, schiet en ... Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:22

43e minuut.
Bede met een sublieme pass. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:23

44e minuut.
Borges rent richting de bal. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:24

45e minuut.
Inworp. Filippazzi komt het veld opgelopen. Landry met een snelle inworp. Okrzesik probeert de bal met de borst te controleren. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 86%, Leopardos FC 14%.
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:25

46e minuut.
Borges met een sublieme pass. Okrzesik rent richting de bal. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Borges is nu in balbezit. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:26

48e minuut.
Valdo met een sublieme pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik schiet op doel. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Landry speelt de bal door. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik speelt de bal door. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:27

51e minuut.
Inworp. Landry met een snelle inworp. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:28

52e minuut.
Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede passt de bal zonder na te denken. Landry rent richting de bal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Bordes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borges rent richting de bal. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:29

54e minuut.
Klungelig pakt Sarksyan de bal. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:30

55e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez speelt de bal door. Trudić probeert naar een medespeler te passen. Borges rent richting de bal. Borges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:31

58e minuut.
Smyczyński probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Landry met een snelle inworp. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trudić heeft problemen om de bal te vangen. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:32

60e minuut.
Bede onderschept slim de pass. Bede passt de bal zonder na te denken. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:33

61e minuut.
Inworp. Bede met een snelle inworp. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:34

63e minuut.
Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik passt de bal in één keer door. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Borges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wilhelmsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bede probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:35

66e minuut.
Martínez speelt de bal door. Allighi is nu in balbezit. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges schiet op doel. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:36

67e minuut.
Bordes met een harde bal richting middenveld. Inworp. Landry met de inworp. Okrzesik kan de bal niet met de borst controleren. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Bordes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:37

70e minuut.
Landry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okrzesik kan de bal niet met de borst controleren. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:38

73e minuut.
Socorro is nu in balbezit. Socorro passt de bal met de wreef. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Bordes bokst de bal weg.

74e minuut.
Bordes probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Bordes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:39

76e minuut.
Bede rent richting de bal. Bede passt de bal zonder na te denken. Borges probeert de bal aan de voet te houden. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:40

79e minuut.
Landry met de inworp. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik passt de bal met de wreef. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap. Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:41

81e minuut.
Landry met een sublieme pass. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. Borges probeert de bal aan de voet te houden. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:42

83e minuut.
Wilhelmsen speelt de bal door. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede probeert naar een medespeler te passen. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:43

85e minuut.
Valdo speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:44

87e minuut.
Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik passt de bal met de wreef. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Borges schiet op doel. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:45

88e minuut.
Bede met een snelle inworp. Wilhelmsen met een sublieme pass. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Landry met een snelle inworp. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:46

89e minuut.
Bede met de inworp. Borges rent richting de bal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borges rent richting de bal. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:47

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 86%, Leopardos FC 14%.
Real Killers Tunas - Leopardos FC 0:47