Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miasanBayern CD Energéticos
532 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Dimishev verovert de bal door een tackle van achteren. Moré is nu in balbezit. Dimishev onderschept slim de pass. Dimishev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kot passt de bal zonder na te denken. Kubásek probeert naar een medespeler te passen. Farri is nu in balbezit. Farri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 1:0

5e minuut.
Dimishev rent richting de bal. Kot is nu in balbezit. Kot speelt de bal door. Farri rent richting de bal. Farri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Parra rent richting de bal. Kot onderschept slim de pass. Kot speelt de bal door. Farri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 2:0

9e minuut.
Kubásek is nu in balbezit. Farri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubásek speelt de bal door. Dimishev rent richting de bal. Dimishev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 3:0

13e minuut.
Daar is Kubásek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes rent richting de bal. Met opzet legt Kubásek zijn tegenspeler op de grond. Kubásek krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sarmiento speelt de bal door. Daar is Farri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kot neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 4:0

15e minuut.
Freeman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fuentes de bal. Freeman is nu in balbezit. Daar is Farri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 5:0

17e minuut.
Freeman speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Farri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farri haalt uit met een fantastische trap. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 6:0

23e minuut.
Dimishev met een sublieme pass. Farri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev schiet op doel. Velásquez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 7:0

25e minuut.
Ulvik speelt de bal door. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento rent richting de bal. Ulvik onderschept slim de pass. Ulvik geeft de bal voor. Herrera bokst de bal weg. Farri rent richting de bal. Farri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 8:0

28e minuut.
Farri passt de bal met de wreef. Dimishev heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Moré ... Strafschop! Moré krijgt een gele kaart. Dimishev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Farri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 9:0

33e minuut.
Farri passt de bal met de wreef. Kot rent richting de bal. Kot passt de bal zonder na te denken. Dimishev rent richting de bal. Dimishev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kot passt de bal in één keer door. Ulvik is nu in balbezit. Ulvik passt de bal zonder na te denken. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Farri passt de bal zonder na te denken. Dimishev rent richting de bal. Moré is nu in balbezit. Dimishev onderschept slim de pass. Dimishev draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miasanBayern 19%, CD Energéticos 81%.
miasanBayern - CD Energéticos 9:0

47e minuut.
Ulvik passt de bal met de wreef. Dimishev rent richting de bal. Moré is nu in balbezit. Ulvik onderschept slim de pass. Ulvik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dimishev verovert de bal door een tackle van achteren. Dimishev met een sublieme pass. Kot geeft een hoge lob. Farri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kot is nu in balbezit. Kot geeft een hoge lob. Dimishev is nu in balbezit. Dimishev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 10:0

71e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubásek rent richting de bal. Kubásek speelt de bal door. Farri rent richting de bal. Farri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev geeft een lange en hoge pass. Acuña kopt de bal weg. Kubásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubásek haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 11:0

75e minuut.
Dimishev passt de bal in één keer door. Farri rent richting de bal. Kubásek rent richting de bal. Kubásek geeft een hoge lob. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Farri is nu in balbezit. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Farri is nu in balbezit. Farri haalt uit met een fantastische trap. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miasanBayern - CD Energéticos 12:0

80e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Dimishev onderschept slim de pass. Dimishev speelt de bal door. Farri rent richting de bal. Farri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Peraza geeft een lange en hoge pass. Kot speelt de bal door. Kubásek met een sublieme pass. Daar is Farri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kubásek speelt de bal door. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot passt de bal in één keer door. Farri rent richting de bal. Farri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miasanBayern 23%, CD Energéticos 77%.
miasanBayern - CD Energéticos 12:0