Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venenosos Gusanos miasanBayern
Normal Tactiek 532
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Dimishev verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal met een sublieme pass. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ulvik met een sublieme pass. Daar is Raggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggi speelt de bal door. De Marchi rent richting de bal. De Marchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Raggi met de inworp. Ulvik geeft de bal voor. Daar is Labañino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev haalt uit met een fantastische trap. Gándara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cao kopt de bal weg. Ulvik rent richting de bal. Ulvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 0:1

16e minuut.
Ulvik geeft een lange en hoge pass. Prado probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubásek zal de hoekschop nemen. De Marchi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 0:2

17e minuut.
Dimishev verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal is nu in balbezit. De Marchi verovert de bal door een tackle van achteren. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Barreto de bal. De Marchi rent richting de bal. De Marchi schiet op doel. Gándara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubásek neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi schiet op doel. Gándara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 0:3

26e minuut.
De Marchi is nu in balbezit. De Marchi probeert naar een medespeler te passen. Dimishev is nu in balbezit. Dimishev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 0:4

31e minuut.
Raggi geeft een hoge lob. Daar is Cao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi draait met de bal, schiet en ... Gándara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 0:5

31e minuut.
Paret speelt de bal door. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. De Marchi rent richting de bal. De Marchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rosabal rent richting de bal. Dimishev onderschept slim de pass. Dimishev probeert naar een medespeler te passen. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi haalt uit met een fantastische trap. Gándara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kulikowski probeert naar een medespeler te passen. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi passt de bal zonder na te denken. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 65%, miasanBayern 35%.
Venenosos Gusanos - miasanBayern 0:5

50e minuut.
Rosabal probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Szefler verovert de bal door een tackle van achteren. Paret rent richting de bal. Paret schiet op doel. Antolík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:5

52e minuut.
Raggi onderschept slim de pass. Raggi passt de bal zonder na te denken. Dimishev speelt de bal door. De Marchi heeft problemen om de bal te vangen. De Marchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:6

55e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Kulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulikowski passt de bal met de wreef. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ulvik met een sublieme pass. Kubásek is nu in balbezit. Kubásek geeft een lange en hoge pass. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cristóbal rent richting de bal. Piechaczek rent richting de bal. Labañino is nu in balbezit. Kubásek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubásek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ulvik probeert naar een medespeler te passen. Raggi speelt de bal door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi onderschept slim de pass. De Marchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kubásek rent richting de bal. Kubásek passt de bal zonder na te denken. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi onderschept slim de pass. De Marchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:7

71e minuut.
De Marchi rent richting de bal. De Marchi passt de bal in één keer door. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev haalt uit met een fantastische trap. Gándara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:8

72e minuut.
Dimishev passt de bal in één keer door. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvik met een sublieme pass. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gándara met een harde bal richting middenveld. Ulvik probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev verovert de bal door een tackle van achteren. Dimishev haalt uit met een fantastische trap. Gándara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:9

75e minuut.
Paret met een sublieme pass. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi schiet op doel. Gándara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:10

78e minuut.
Klungelig pakt Dimishev de bal. Ulvik is nu in balbezit. Ulvik passt de bal in één keer door. Kubásek rent richting de bal. Kubásek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Gándara trapt de bal weg van het doel. Raggi kopt de bal weg. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:11

81e minuut.
Dimishev heeft problemen om de bal te vangen. Dimishev passt de bal in één keer door. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:12

85e minuut.
Rosabal rent richting de bal. De Marchi verovert de bal door een tackle van achteren. De Marchi geeft een lange en hoge pass. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev schiet op doel. Gándara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 73%, miasanBayern 27%.
Venenosos Gusanos - miasanBayern 1:12