Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contramestre FC Hipnoticos Elefantes
segunda Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 15.1
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Villaurrutia passt de bal in één keer door. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey is nu in balbezit. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Proenza onderschept slim de pass. Moncada is nu in balbezit. Marzocco verovert de bal door een tackle van achteren. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza draait met de bal, schiet en ... Ulacia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Godbey is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trésor neemt de hoekschop. Godbey is nu in balbezit. Godbey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Hipnoticos Elefantes 1:0

18e minuut.
Godbey rent richting de bal. Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Moncada is nu in balbezit. Ðức Long onderschept slim de pass. Ðức Long schiet op doel. Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Trésor passt de bal in één keer door. Słowiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez. Słowiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Słowiak met een snel genomen vrije trap. Godbey rent richting de bal. Godbey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Barrios rent richting de bal. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Godbey onderschept slim de pass. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Hipnoticos Elefantes 2:0

31e minuut.
Marzocco passt de bal in één keer door. Proenza rent richting de bal. Proenza passt de bal zonder na te denken. Godbey is nu in balbezit. Godbey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Godbey rent richting de bal. Godbey probeert naar een medespeler te passen. Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Hipnoticos Elefantes 3:0

36e minuut.
Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Marzocco zijn tegenspeler op de grond. Marzocco krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Panucia rent richting de bal. Ðức Long verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Long speelt de bal door. Godbey rent richting de bal. Godbey haalt uit met een fantastische trap. Ulacia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza passt de bal met de wreef. Godbey is nu in balbezit. Godbey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 32%, Hipnoticos Elefantes 68%.
Contramestre FC - Hipnoticos Elefantes 3:0

48e minuut.
Ðức Long heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Long probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Marzocco verovert de bal door een tackle van achteren. Marzocco passt de bal in één keer door. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Martínez rent richting de bal. Marzocco onderschept slim de pass. Marzocco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ðức Long de bal. Ðức Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Proenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proenza passt de bal in één keer door. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey is nu in balbezit. Godbey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Marzocco is nu in balbezit. Marzocco passt de bal zonder na te denken. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Godbey is nu in balbezit. Godbey geeft een lange en hoge pass. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long rent richting de bal. Ðức Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Proenza is nu in balbezit. Proenza geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen. Godbey rent richting de bal. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trésor zal de hoekschop nemen. Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Hipnoticos Elefantes 4:0

85e minuut.
Marzocco verovert de bal door een tackle van achteren. Marzocco passt de bal in één keer door. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long haalt uit met een fantastische trap. Ulacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Hipnoticos Elefantes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 16%, Hipnoticos Elefantes 84%.
Contramestre FC - Hipnoticos Elefantes 5:0