Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Spears AC Hammers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Espina geeft een hoge lob. Macuha is nu in balbezit. Majul maakt een afschuwelijke overtreding. Majul krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella passt de bal in één keer door. Baniaga heeft problemen om de bal te vangen. Macuha rent richting de bal. Macuha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sayaboc speelt de bal door. Macuha is nu in balbezit. Mapili bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha onderschept slim de pass. Macuha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macuha rent richting de bal. Macuha haalt uit met een fantastische trap. Ancaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - AC Hammers 1:0

36e minuut.
Jain kopt de bal weg. Espina rent richting de bal. Espina speelt de bal door. Rafal? bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafal? draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ancaya speelt de bal door. Jain kopt de bal weg. Daar is Quinabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macuha is nu in balbezit. Macuha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - AC Hammers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 56%, AC Hammers 44%.
FA Spears - AC Hammers 2:0

56e minuut.
Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Itliong is nu in balbezit. Itliong passt de bal zonder na te denken. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha schiet op doel. Ancaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Quinabo is nu in balbezit. Quinabo geeft een hoge lob. Rosario heeft problemen om de bal te vangen. Itliong bereikt de bal nog maar net als eerste. Itliong geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mapili geeft de bal voor. Magarin speelt de bal door. Jain heeft problemen om de bal te vangen. Magarin rent richting de bal. Magarin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tabaquing rent richting de bal. Datahan onderschept slim de pass. Madlangawa onderschept slim de pass. Tabaquing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaquing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 39%, AC Hammers 61%.
FA Spears - AC Hammers 2:0