Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Spears Calm Boyz
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Itliong rent richting de bal. Mabaquiao verovert de bal door een tackle van achteren. Agbayani is nu in balbezit. Mabaquiao rent richting de bal. Mabaquiao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sayaboc passt de bal met de wreef. Itliong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha verovert de bal door een tackle van achteren. Macuha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Magarin passt de bal zonder na te denken. Daar is Itliong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itliong speelt de bal door. Sayaboc is nu in balbezit. Sayaboc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dagdagan passt de bal met de wreef. Itliong is nu in balbezit. Maneclang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maneclang krijgt een gele kaart. Itliong raakt geblesseerd tijdens het duel. Itliong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Halog de bal. Macuha is nu in balbezit. Macuha schiet op doel. Gatnaytan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - Calm Boyz 1:0

23e minuut.
Tagalogan met een sublieme pass. Sayaboc rent richting de bal. Sayaboc passt de bal zonder na te denken. Macuha rent richting de bal. Macuha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Gatnaytan met een harde bal richting middenveld. Jain kopt de bal weg. Macuha rent richting de bal. Macuha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Spears - Calm Boyz 2:0

40e minuut.
Jain met een sublieme pass. Abella rent richting de bal. Yacapin begaat een overtreding. Yacapin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 37%, Calm Boyz 63%.
FA Spears - Calm Boyz 2:0

48e minuut.
Sayaboc rent richting de bal. Sayaboc passt de bal in één keer door. Cagadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha onderschept slim de pass. Macuha schiet op doel. Gatnaytan bokst de bal weg.

66e minuut.
Labong is nu in balbezit. Labong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rafal? met een snelle inworp. Cagadas onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Cagadas heeft problemen om de bal te vangen. Itliong verovert de bal door een tackle van achteren. Itliong speelt de bal door. Maneclang is nu in balbezit. Maneclang geeft een hoge lob. Cajulao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Spears 31%, Calm Boyz 69%.
FA Spears - Calm Boyz 2:0