Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Miners Crazy Sphere
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Gacusan is nu in balbezit. Cainglit bereikt de bal nog maar net als eerste. Cainglit passt de bal in één keer door. Calimlim rent richting de bal. Calimlim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Miners - Crazy Sphere 1:0

19e minuut.
Undayan probeert naar een medespeler te passen. Gannod heeft problemen om de bal te vangen. Calimlim is nu in balbezit. Puzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gabato is nu in balbezit. Bati verovert de bal door een tackle van achteren. Saymo speelt de bal door. Undayan is nu in balbezit. Undayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Miners 51%, Crazy Sphere 49%.
Infamous Miners - Crazy Sphere 1:0

48e minuut.
Taeza is nu in balbezit. Gaffud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taeza raakt geblesseerd tijdens het duel. Taeza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Undayan kopt de bal weg. Saymo rent richting de bal. Saymo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Miners - Crazy Sphere 1:1

51e minuut.
Puzon rent richting de bal. Gaffud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bati krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Calimlim onderschept slim de pass. Calimlim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gannod de bal onder controle te krijgen. Puzon is nu in balbezit. Puzon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Taeza kopt de bal weg. Manguinao rent richting de bal. Manguinao passt de bal in één keer door. Saymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saymo haalt uit met een fantastische trap. Manila bokst de bal weg.

72e minuut.
Gannod rent richting de bal. Calimlim verovert de bal door een tackle van achteren. Calimlim passt de bal zonder na te denken. Puzon is nu in balbezit. Puzon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Babao bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Miners 41%, Crazy Sphere 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Miners - Crazy Sphere 1:1