Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puti Snakes Far Eastern Stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Dimaunahan speelt de bal door. González rent richting de bal. Malibiran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuyegkeng wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carasig onderschept slim de pass. Carasig passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. Cuyegkeng rent richting de bal. Cuyegkeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puti Snakes - Far Eastern Stars 1:0

14e minuut.
Cabatic speelt de bal door. Dimaunahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaunahan speelt de bal door. Cuyegkeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuyegkeng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Snakes 33%, Far Eastern Stars 67%.
Puti Snakes - Far Eastern Stars 1:0

65e minuut.
Malibiran speelt de bal door. Klungelig pakt Bayuga de bal. Bayuga passt de bal zonder na te denken. Malixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malixi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Carasig geeft een lange en hoge pass. Cabatic heeft problemen om de bal te vangen. Cabatic geeft een hoge lob. Malixi is nu in balbezit. Malixi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dimaunahan is nu in balbezit. Dimaunahan geeft de bal voor. Inworp. Sagaysay met een snelle inworp. Undayan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lualhati is nu in balbezit. Malixi verovert de bal door een tackle van achteren. Malixi probeert naar een medespeler te passen. Undayan is nu in balbezit. Undayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puti Snakes - Far Eastern Stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Snakes 69%, Far Eastern Stars 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puti Snakes - Far Eastern Stars 1:1