Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silanggang Eagles Royal Sphere
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Dimaandal is nu in balbezit. Balatazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaandal begaat een overtreding. Dimaandal krijgt een gele kaart.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ona zal de hoekschop nemen. Dalogdog rent richting de bal. Dalogdog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Eagles - Royal Sphere 1:0

16e minuut.
Lacdao verovert de bal door een tackle van achteren. Lacdao geeft een lange en hoge pass. Pingkian rent richting de bal. Dalogdog verovert de bal door een tackle van achteren. Dalogdog draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abutin passt de bal zonder na te denken. Dalogdog rent richting de bal. Sinja is nu in balbezit. Dalogdog verovert de bal door een tackle van achteren. Dalogdog draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cabatic verovert de bal door een tackle van achteren. Cabatic geeft de bal voor. Domantay is nu in balbezit. Dalogdog is nu in balbezit. Dalogdog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Eagles 48%, Royal Sphere 52%.
Silanggang Eagles - Royal Sphere 1:0

47e minuut.
Lacdao controleert de bal met de borst. Cabatic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ablog. Ablog krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Balatazo rent richting de bal. Balatazo probeert naar een medespeler te passen. Quilong-quilong is nu in balbezit. Quilong-quilong draait met de bal, schiet en ... Dimaandal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silanggang Eagles - Royal Sphere 1:1

62e minuut.
Yapchulay heeft problemen om de bal te vangen. Abutin is nu in balbezit. Abutin passt de bal met de wreef. Dalogdog is nu in balbezit. Dalogdog schiet op doel. Paal! Bangit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silanggang Eagles - Royal Sphere 2:1

73e minuut.
Klungelig pakt Yapchulay de bal. Cabudol is nu in balbezit. Cabudol geeft de bal voor. Dalogdog is nu in balbezit. Dalogdog schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Sinja heeft problemen om de bal te vangen. Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguion is nu in balbezit. Abutin onderschept slim de pass. Abutin probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Dalogdog rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bangit met een harde bal richting middenveld. Daar is Baguion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acebedo is nu in balbezit. Acebedo haalt uit met een fantastische trap. Bangit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silanggang Eagles 31%, Royal Sphere 69%.
Silanggang Eagles - Royal Sphere 2:1