Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Cultural & Sport CLub Ahli Kingdoom
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
bin Ichya is nu in balbezit. bin Ichya speelt de bal door. Al Sharji is nu in balbezit. Al Kas is nu in balbezit. Al Kas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt El Hufi de bal. Al Kas is nu in balbezit. Al Kas draait met de bal, schiet en ... bin Al Nard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 1:0

17e minuut.
bin Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohsen haalt uit met een fantastische trap. bin Ichya maakt een geweldige duik, maar mist de bal. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nady Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 1:1

32e minuut.
El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Shehhi probeert naar een medespeler te passen. El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir draait met de bal, schiet en ... Rashid Suroor kopt de bal weg. bin Ichya bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Cultural & Sport CLub 42%, Ahli Kingdoom 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nady Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 1:1

56e minuut.
El Hufi speelt de bal door. Daar is El Rabee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Kas onderschept slim de pass. Al Kas draait met de bal, schiet en ... El Hufi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Al Nard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 2:1

71e minuut.
Klungelig pakt bin Mohsen de bal. bin Ichya geeft een lange en hoge pass. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sharji verovert de bal door een tackle van achteren. Al Sharji haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir passt de bal in één keer door. Humaid speelt de bal door. bin Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Cultural & Sport CLub 38%, Ahli Kingdoom 62%.
Nady Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 2:1