Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Jambers Alpha United
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Iba Mohsen rent richting de bal. Al Nard onderschept slim de pass. Al Nard passt de bal zonder na te denken. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussein Bilal rent richting de bal. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Jambers - Alpha United 0:1

14e minuut.
Al Khetbi probeert naar een medespeler te passen. Al Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Jawhar begaat een overtreding. Al Noubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Al Khetbi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Sheiks Jambers - Alpha United 1:1

15e minuut.
bin Hussein Bilal is nu in balbezit. Iba Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. Iba Mohsen passt de bal met de wreef. bin AL Sakhtyani is nu in balbezit. bin AL Sakhtyani geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Iba Mohsen kopt de bal weg. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif probeert naar een medespeler te passen. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. Ichya bokst de bal weg.

24e minuut.
El Bilal heeft problemen om de bal te vangen. El Jawhar verovert de bal door een tackle van achteren. El Jawhar probeert naar een medespeler te passen. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Teymourian bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nard onderschept slim de pass. Al Nard met een sublieme pass. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
El Jawhar onderschept slim de pass. El Jawhar geeft een lange en hoge pass. Daar is bin AL Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hussein Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Jambers - Alpha United 1:2

34e minuut.
Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen schiet op doel. Haj Akram probeert de bal aan de voet te houden. Ahmad Yousif onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Al Noubi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teymourian krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Ahmad Yousif de bal. Iba Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen passt de bal zonder na te denken. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Sheiks Jambers - Alpha United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Jambers 56%, Alpha United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Sheiks Jambers - Alpha United 2:2

48e minuut.
Haj Akram is nu in balbezit. bin Hambari is nu in balbezit. bin Hambari geeft een lange en hoge pass. bin Hussein Bilal is nu in balbezit. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Al Nard is nu in balbezit. Al Nard geeft de bal voor. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin Hussein Bilal onderschept slim de pass. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ahmad Yousif speelt de bal door. bin AL Fahir is nu in balbezit. bin Hussein Bilal onderschept slim de pass. bin Hussein Bilal draait met de bal, schiet en ... Ichya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Jambers - Alpha United 2:3

72e minuut.
Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussein Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Al Noubi neemt de hoekschop. Daar is bin Hambari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Sakhtyani rent richting de bal. bin AL Sakhtyani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Jambers 65%, Alpha United 35%.
Al Sheiks Jambers - Alpha United 2:3