Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Estables Abusadores CF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera begaat een overtreding. Arizmendi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mayes met een snel genomen vrije trap. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Videa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Pino rent richting de bal. Galaeno is nu in balbezit. Pino onderschept slim de pass. Pino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arias speelt de bal door. Videa rent richting de bal. Videa geeft een lange en hoge pass. Pino rent richting de bal. Pino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera passt de bal met de wreef. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ... Rivas probeert de bal aan de voet te houden. Bueso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ... Bueso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Abusadores CF 1:0

38e minuut.
Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galaeno de bal. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Abusadores CF 2:0

43e minuut.
Ceballos rent richting de bal. Ceballos passt de bal met de wreef. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Abusadores CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Estables 40%, Abusadores CF 60%.
Tiburones Estables - Abusadores CF 2:1

63e minuut.
Ceballos kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard onderschept slim de pass. Bernard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bernard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco rent richting de bal. Orozco geeft een lange en hoge pass. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Abusadores CF 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Estables 42%, Abusadores CF 58%.
Tiburones Estables - Abusadores CF 3:1