Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ordabasy Shymkent Spartak Bobry
ODA Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 19.2
redelijk Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Hamzin passt de bal met de wreef. Inworp. Tarantini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari geeft een hoge lob. Suyumagambetov kopt de bal weg. Böszörményi-Nagy rent richting de bal. Böszörményi-Nagy geeft de bal voor. Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sampaio onderschept slim de pass. Sampaio passt de bal in één keer door. Cheificas bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Cheificas rent richting de bal. Tarantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheificas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheificas schiet op doel. Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sampaio kopt de bal weg. Daar is Sultanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheificas is nu in balbezit. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap. Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dublinowski probeert naar een medespeler te passen. Tarantini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sultanov. Tarantini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tarantini kan niet meer verder spelen. MacLeod komt het veld opgelopen. Llorens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - Spartak Bobry 1:0

45e minuut.
Doeltrap. Mărăşescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ordabasy Shymkent 30%, Spartak Bobry 70%.
FC Ordabasy Shymkent - Spartak Bobry 1:0

46e minuut.
Ohýnek komt het veld opgelopen. Konrád komt het veld opgelopen. Byakov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Baizhumanov heeft problemen om de bal te vangen. Baizhumanov passt de bal met de wreef. Skorykh is nu in balbezit. Konrád onderschept slim de pass. Konrád schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - Spartak Bobry 2:0

50e minuut.
MacLeod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byakov geeft een lange en hoge pass. Ohýnek probeert naar een medespeler te passen. Konrád rent richting de bal. Konrád haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ohýnek speelt de bal door. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu passt de bal in één keer door. Konrád rent richting de bal. Konrád draait met de bal, schiet en ... Demur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Byakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaio geeft de bal voor. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - Spartak Bobry 3:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Byakov met de inworp. MacLeod bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeod passt de bal zonder na te denken. Sampaio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Byakov is nu in balbezit. Byakov passt de bal in één keer door. Konrád bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ordabasy Shymkent 29%, Spartak Bobry 71%.
FC Ordabasy Shymkent - Spartak Bobry 3:0