Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toxta Hammom Ochiq Bozor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Yutribodirov rent richting de bal. Kirgiziv verovert de bal door een tackle van achteren. Kirgiziv probeert naar een medespeler te passen. Birmizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmizov draait met de bal, schiet en ... Liqinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Hammom - Ochiq Bozor 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Kirgiziv de bal onder controle te krijgen. Durmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov passt de bal met de wreef. Birmizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmizov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Hammom - Ochiq Bozor 2:0

16e minuut.
So`tsiqov met de inworp. Klungelig pakt Timov de bal. Mursimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mursimov krijgt een gele kaart. Timov raakt geblesseerd tijdens het duel. Timov komt bij de bal en schiet. Rahulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Timov is nu in balbezit. Timov passt de bal met de wreef. Jindibabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindibabov draait met de bal, schiet en ... Rahulov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Hammom - Ochiq Bozor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Hammom 62%, Ochiq Bozor 38%.
Toxta Hammom - Ochiq Bozor 2:1

63e minuut.
Kirgiziv geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darginotov met een snelle inworp. Timov rent richting de bal. Timov haalt uit met een fantastische trap. Rahulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kenayev heeft problemen om de bal te vangen. Jindibabov is nu in balbezit. Jindibabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toxta Hammom - Ochiq Bozor 2:2

86e minuut.
Dinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yutribodirov. Yutribodirov krijgt een gele kaart. Durmoqov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirgiziv zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Birmizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmizov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Hammom - Ochiq Bozor 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Hammom 63%, Ochiq Bozor 37%.
Toxta Hammom - Ochiq Bozor 3:2