Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kim Arig`i vladteam
Normal Tactiek Sweep
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 45.3
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Arruabarrena geeft een lange en hoge pass. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Sochev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:1

4e minuut.
Irqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton rent richting de bal. Brumpton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:2

5e minuut.
Zurxonov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaladirobov met de inworp. Daar is Johnѕon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnѕon geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:3

8e minuut.
Kaladirobov met een snelle inworp. Layamov rent richting de bal. Layamov passt de bal met de wreef. Brumpton rent richting de bal. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Johnѕon kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela met een sublieme pass. Daar is Brumpton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Izmirov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pakul geeft de bal voor. Brumpton controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sochev neemt vlug de vrije trap. Kaladirobov heeft problemen om de bal te vangen. Kaladirobov schiet op doel. Izmirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Layamov verovert de bal door een tackle van achteren. Layamov passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Irqamov de bal onder controle te krijgen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Minotov geeft een lange en hoge pass. Odmiyev kopt de bal weg. Daar is Sochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Izmirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:4

45e minuut.
Pakul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulimov komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Nahochkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamolinov onderschept slim de pass. Kamolinov geeft een hoge lob. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Arig`i 75%, vladteam 25%.
Kim Arig`i - vladteam 0:5

48e minuut.
Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Odmiyev speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Izmirov trapt de bal weg van het doel. Layamov kopt de bal weg. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Minotov met een sublieme pass. Johnѕon probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Izmirov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:6

62e minuut.
Irqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sochev geeft een lange en hoge pass. Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon passt de bal in één keer door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kamolinov passt de bal in één keer door. Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Izmirov bokst de bal weg. Brumpton rent richting de bal. Brumpton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:7

71e minuut.
Arruabarrena kopt de bal weg. Daar is Brumpton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnѕon met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Johnѕon geeft de bal voor. Daar is Zurxonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Izmirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:8

76e minuut.
Chamadov met een sublieme pass. Arruabarrena rent richting de bal. Mursayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mursayev krijgt een gele kaart. Arruabarrena raakt geblesseerd tijdens het duel. Arruabarrena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brumpton is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brumpton geeft de bal voor. Johnѕon rent richting de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Izmirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:9

81e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Brumpton heeft problemen om de bal te vangen. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:10

82e minuut.
Klungelig pakt Brumpton de bal. Johnѕon is nu in balbezit. Johnѕon probeert naar een medespeler te passen. Brumpton heeft problemen om de bal te vangen. Brumpton schiet op doel. Izmirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - vladteam 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Arig`i 74%, vladteam 26%.
Kim Arig`i - vladteam 0:11