Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kim Arig`i Toxta Hammom
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Maydanov is nu in balbezit. Chamadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamadov passt de bal zonder na te denken. Pulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rahulov trapt de bal weg. Durmoqov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iltimosov de bal onder controle te krijgen. Birmizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmizov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Iltimosov geeft een hoge lob. Inworp. Bodirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durmoqov controleert de bal met de borst. Durmoqov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pulov rent richting de bal. Pulov passt de bal in één keer door. Mursimov heeft problemen om de bal te vangen. Nahochkola is nu in balbezit. Nahochkola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - Toxta Hammom 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Arig`i 43%, Toxta Hammom 57%.
Kim Arig`i - Toxta Hammom 1:0

49e minuut.
Maydanov kopt de bal weg. Durmoqov is nu in balbezit. Durmoqov probeert naar een medespeler te passen. Birmizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmizov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Birmizov rent richting de bal. Birmizov probeert naar een medespeler te passen. Irqamov is nu in balbezit. Durmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Minotov de bal. Chamadov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durmoqov. Chamadov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chamadov kan niet meer verder spelen. Dig`irov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Iltimosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov onderschept slim de pass. Durmoqov speelt de bal door. Birmizov rent richting de bal. Birmizov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kim Arig`i - Toxta Hammom 1:1

80e minuut.
Mursimov kan de bal niet met de borst controleren. Durmoqov rent richting de bal. Durmoqov passt de bal in één keer door. Daar is Birmizov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birmizov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Arig`i 47%, Toxta Hammom 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kim Arig`i - Toxta Hammom 1:1