Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toxta Joy Ali Bola yoq
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Chamadov rent richting de bal. Gushtov verovert de bal door een tackle van achteren. Gushtov passt de bal met de wreef. Boshidayev rent richting de bal. Boshidayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Paypoqov is nu in balbezit. Liqinov is nu in balbezit. Go`lamov onderschept slim de pass. Paypoqov onderschept slim de pass. Paypoqov draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Chamadov rent richting de bal. Vladiqov onderschept slim de pass. Vladiqov passt de bal in één keer door. Boshidayev heeft problemen om de bal te vangen. Boshidayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Ali Bola yoq 0:1

38e minuut.
Asabayev is nu in balbezit. Go`lamov verovert de bal door een tackle van achteren. Go`lamov met een sublieme pass. Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gushtov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Ali Bola yoq 0:2

40e minuut.
Vladiqov is nu in balbezit. Chamadov is nu in balbezit. Chamadov geeft een hoge lob. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chamadov rent richting de bal. Chamadov passt de bal in één keer door. Hirtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshidayev onderschept slim de pass. Boshidayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Joy 53%, Ali Bola yoq 47%.
Toxta Joy - Ali Bola yoq 0:2

48e minuut.
Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paypoqov rent richting de bal. Liqinov is nu in balbezit. Paypoqov is nu in balbezit. Paypoqov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Liqinov is nu in balbezit. Liqinov passt de bal in één keer door. Paypoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paypoqov haalt uit met een fantastische trap. Ratibarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Ali Bola yoq 1:2

62e minuut.
Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldahanov geeft een lange en hoge pass. Barfitov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov verovert de bal door een tackle van achteren. Liqinov draait met de bal, schiet en ... Ratibarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kirosov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Churchuqov met de inworp. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gushtov met een sublieme pass. Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshidayev is nu in balbezit. Boshidayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Go`lamov passt de bal zonder na te denken. Vladiqov is nu in balbezit. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paypoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paypoqov haalt uit met een fantastische trap. Ratibarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Joy 39%, Ali Bola yoq 61%.
Toxta Joy - Ali Bola yoq 1:2