Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koyil Bino Sovun Oling
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Parkayev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salov. Parkayev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parkayev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Asabayev controleert de bal met de borst. Asabayev draait met de bal, schiet en ... Irisov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Mevaqorov de bal. Mevaqorov kopt de bal weg. Tufilganov heeft problemen om de bal te vangen. Asabayev rent richting de bal. Asabayev haalt uit met een fantastische trap. Irisov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sardiqov probeert de bal aan de voet te houden. Mevaqorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev schiet op doel. Irisov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bino - Sovun Oling 0:1

17e minuut.
Salov kopt de bal weg. Nuriyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov schiet op doel. Tuxumov probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koyil Bino - Sovun Oling 1:1

23e minuut.
Parkayev probeert naar een medespeler te passen. Mevaqorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mevaqorov geeft een hoge lob. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Uzumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzumov probeert naar een medespeler te passen. Gemratov rent richting de bal. Gemratov geeft de bal voor. Molov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Liqinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mevaqorov is nu in balbezit. Mevaqorov probeert naar een medespeler te passen. Asabayev heeft problemen om de bal te vangen. Asabayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mevaqorov rent richting de bal. Liqinov verovert de bal door een tackle van achteren. Nuriyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liqinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Varelaqov neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mevaqorov probeert naar een medespeler te passen. Sardiqov is nu in balbezit. Sardiqov speelt de bal door. Liqinov rent richting de bal. Liqinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bino 54%, Sovun Oling 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koyil Bino - Sovun Oling 1:1

53e minuut.
Tashakkurov geeft de bal voor. Liqinov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hudiyev de bal onder controle te krijgen. Birganov is nu in balbezit. Birganov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bino 60%, Sovun Oling 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koyil Bino - Sovun Oling 1:1