Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ikki Bush Gusht Oling
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kalasidirov is nu in balbezit. Kalasidirov passt de bal in één keer door. Birbotisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 0:1

20e minuut.
Pulimov is nu in balbezit. Pulimov geeft een hoge lob. Gushtov kopt de bal weg. Birbotisov heeft problemen om de bal te vangen. Birbotisov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 0:2

33e minuut.
Pulimov verovert de bal door een tackle van achteren. Pulimov geeft een lange en hoge pass. Gushtov heeft problemen om de bal te vangen. Boylamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylamov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gushtov rent richting de bal. Boylamov verovert de bal door een tackle van achteren. Boylamov draait met de bal, schiet en ... Rasobov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 1:2

45e minuut.
Chanadayev rent richting de bal. Chanadayev speelt de bal door. Birbotisov is nu in balbezit. Birbotisov draait met de bal, schiet en ... Nahochkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 63%, Gusht Oling 37%.
Ikki Bush - Gusht Oling 1:3

52e minuut.
Chanadayev passt de bal zonder na te denken. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov speelt de bal door. Birbotisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Gusht Oling 1:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mevaqorov met een snelle inworp. Bahoyev geeft de bal voor. Ho`qo`rov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho`qo`rov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lachubov probeert naar een medespeler te passen. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev speelt de bal door. Boylamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylamov haalt uit met een fantastische trap. Boshidayev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 46%, Gusht Oling 54%.
Ikki Bush - Gusht Oling 1:4