Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab El-Saloum Ahli Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lounes passt de bal in één keer door. Amirouche rent richting de bal. Met opzet legt Ziane zijn tegenspeler op de grond. Ziane krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hanoune rent richting de bal. Hanoune geeft de bal voor. Inworp. Bouzid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benyahia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Meriem met de inworp. Ziane is nu in balbezit. Zarour rent richting de bal. Ziane verovert de bal door een tackle van achteren. Ziane geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lounes maakt een snoekduik en kopt de bal. Fehim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Ahli Sikkiyn 1:0

43e minuut.
Bouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentaala onderschept slim de pass. Bentaala passt de bal in één keer door. Amirouche rent richting de bal. Amirouche haalt uit met een fantastische trap. Cherrad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malek is nu in balbezit. Malek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bentaala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benyahia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 54%, Ahli Sikkiyn 46%.
Shaab El-Saloum - Ahli Sikkiyn 1:0

84e minuut.
Saïfi verovert de bal door een tackle van achteren. Saïfi geeft een hoge lob. Baghdad is nu in balbezit. Lounes rent richting de bal. Lounes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Ahli Sikkiyn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 61%, Ahli Sikkiyn 39%.
Shaab El-Saloum - Ahli Sikkiyn 2:0