Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D3.01
  • Stadion: FC Sheik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2701
FC Sheik Umm al Narr
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdouni is nu in balbezit. Belloumi onderschept slim de pass. Belloumi haalt uit met een fantastische trap. Oudahmane probeert de bal aan de voet te houden. Saïbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Nouriya rent richting de bal. Guerouabi verovert de bal door een tackle van achteren. Guerouabi passt de bal met de wreef. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sheik - Umm al Narr 1:0

6e minuut.
Khendu is nu in balbezit. Khendu geeft de bal voor. Nazef kopt de bal weg. Daar is Belloumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloumi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour geeft een hoge lob. Oudahmane heeft problemen om de bal te vangen. Belloumi is nu in balbezit. Belloumi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Guerouabi speelt de bal door. Belloumi rent richting de bal. Abdouni onderschept slim de pass. Nazef verovert de bal door een tackle van achteren. Nazef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Berchiche kopt de bal weg. Abdouni heeft problemen om de bal te vangen. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi haalt uit met een fantastische trap. Saïbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sheik 30%, Umm al Narr 70%.
FC Sheik - Umm al Narr 1:0

75e minuut.
Selmi controleert de bal met de borst. Abdouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi onderschept slim de pass. Selmi geeft de bal voor. Belloumi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sheik 48%, Umm al Narr 52%.
FC Sheik - Umm al Narr 1:0