Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osayer Khudra USM Narr
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daineche geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hanoune kopt de bal weg. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Khudra - USM Narr 1:0

25e minuut.
Naâmoune onderschept slim de pass. Naâmoune geeft een lange en hoge pass. Nourredine probeert de bal aan de voet te houden. Aït Kaci is nu in balbezit. Aït Kaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marek rent richting de bal. Djoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. Yebda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fellag geeft een hoge lob. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Hassan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Khendu probeert naar een medespeler te passen. Nourredine rent richting de bal. Nourredine met een sublieme pass. Aït Kaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Kaci haalt uit met een fantastische trap. Hamidou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 51%, USM Narr 49%.
Osayer Khudra - USM Narr 1:0

59e minuut.
Attaf passt de bal in één keer door. Bentifour rent richting de bal. Bentifour passt de bal in één keer door. Attaf controleert de bal met de borst. Attaf geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Nourredine bereikt de bal nog maar net als eerste. Daineche is nu in balbezit. Nourredine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nourredine krijgt een gele kaart. Daineche raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Daineche kan niet meer verder spelen. Khelaifia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 43%, USM Narr 57%.
Osayer Khudra - USM Narr 1:0