Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamxmari Mxeci Brigada Gaukembuli
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


31e minuut.
Doeltrap. Tsikhelashvili trapt de bal weg van het doel. Nadirashvili kopt de bal weg. Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhaidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Piolia probeert naar een medespeler te passen. Lursmanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadirashvili krijgt een gele kaart. Lursmanashvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Lursmanashvili komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Martsvaladze met de inworp. Pruidze speelt de bal door. Ambokadze rent richting de bal. Ganugrava verovert de bal door een tackle van achteren. Martsvaladze geeft een hoge lob. Kankava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhaidze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 41%, Brigada Gaukembuli 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamxmari Mxeci - Brigada Gaukembuli 0:0

47e minuut.
Nadirashvili met een sublieme pass. Rukhadze is nu in balbezit. Samteladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbaidze rent richting de bal. Darbaidze geeft een hoge lob. Kankava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Motsradze rent richting de bal. Nadirashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nadirashvili speelt de bal door. Rukhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukhadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - Brigada Gaukembuli 1:0

66e minuut.
Eliava heeft problemen om de bal te vangen. Pruidze rent richting de bal. Pruidze passt de bal met de wreef. Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhaidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piolia onderschept slim de pass. Piolia probeert naar een medespeler te passen. Eliava probeert naar een medespeler te passen. Chkhaidze is nu in balbezit. Chkhaidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nadirashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Motsradze onderschept slim de pass. Motsradze speelt de bal door. Karaulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamxmari Mxeci - Brigada Gaukembuli 1:1

85e minuut.
Klungelig pakt Nadirashvili de bal. Nadirashvili probeert naar een medespeler te passen. Sutidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 40%, Brigada Gaukembuli 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamxmari Mxeci - Brigada Gaukembuli 1:1