Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Gasaxdeli Armcodne Gasaxdeli
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Tomashvili is nu in balbezit. Geguchadze is nu in balbezit. Nadareishvili begaat een overtreding. Nadareishvili krijgt een gele kaart. Nadareishvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Katsadze komt het veld opgelopen. Geguchadze komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kokosadze passt de bal met de wreef. Barjadze is nu in balbezit. Barjadze probeert naar een medespeler te passen. Mghebrishvili is nu in balbezit. Mghebrishvili draait met de bal, schiet en ... Piolia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutsaev met een snelle inworp. Kvirkvelia speelt de bal door. Mghebrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mghebrishvili haalt uit met een fantastische trap. Piolia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Gasaxdeli - Armcodne Gasaxdeli 0:1

25e minuut.
Darsania rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Didbaridze. Darsania raakt geblesseerd tijdens het duel. Kipiani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Aragvispireli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragvispireli passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Absurduli Gasaxdeli - Armcodne Gasaxdeli 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt Kvirkvelia de bal. Katsadze is nu in balbezit. Geguchadze begaat een overtreding. Geguchadze krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Barjadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Barjadze de bal. Barjadze passt de bal zonder na te denken. Mghebrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mghebrishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kvirkvelia is nu in balbezit. Arabuli rent richting de bal. Arabuli passt de bal zonder na te denken. Geguchadze is nu in balbezit. Geguchadze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aragvispireli is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kvirkvelia rent richting de bal. Kvirkvelia passt de bal met de wreef. Shkinin is nu in balbezit. Shkinin geeft een hoge lob. Machutadze kopt de bal weg. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Gasaxdeli 51%, Armcodne Gasaxdeli 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absurduli Gasaxdeli - Armcodne Gasaxdeli 1:1

59e minuut.
Didbaridze onderschept slim de pass. Darsania onderschept slim de pass. Darsania met een sublieme pass. Barjadze rent richting de bal. Barjadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Gasaxdeli 61%, Armcodne Gasaxdeli 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absurduli Gasaxdeli - Armcodne Gasaxdeli 1:1