Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diezi Gasaxdeli Guatxovari Saaviacio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Lomsadze geeft een hoge lob. Natroshvili heeft problemen om de bal te vangen. Khabareli rent richting de bal. Natroshvili onderschept slim de pass. Natroshvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jakeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakeli met een sublieme pass. Daar is Kacharava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemsadze rent richting de bal. Nemsadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Natroshvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nemsadze verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Natroshvili zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Natroshvili naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nemsadze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nemsadze kan niet meer verder spelen. Kinkladze komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Danelia controleert de bal met de borst. Danelia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhghenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinkladze geeft de bal voor. Balalashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kaidarashvili is nu in balbezit. Kaidarashvili geeft een lange en hoge pass. Sikmashvili is nu in balbezit. Kortua verovert de bal door een tackle van achteren. Kortua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Giorgadze passt de bal in één keer door. Kacharava is nu in balbezit. Kortua verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgadze rent richting de bal. Giorgadze draait met de bal, schiet en ... Katamadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Gasaxdeli - Guatxovari Saaviacio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diezi Gasaxdeli 58%, Guatxovari Saaviacio 42%.
Diezi Gasaxdeli - Guatxovari Saaviacio 0:1

51e minuut.
Jakeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Khabareli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakeli onderschept slim de pass. Kinkladze onderschept slim de pass. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... Balalashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Asanidze is nu in balbezit. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Balalashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diezi Gasaxdeli - Guatxovari Saaviacio 1:1

72e minuut.
Balalashvili speelt de bal door. Kacharava rent richting de bal. Kacharava geeft een lange en hoge pass. Asanidze rent richting de bal. Asanidze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piolia kopt de bal weg. Daar is Kinkladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakeli is nu in balbezit. Kinkladze onderschept slim de pass. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Gasaxdeli - Guatxovari Saaviacio 2:1

86e minuut.
Piolia is nu in balbezit. Kenia onderschept slim de pass. Kenia met een sublieme pass. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Gasaxdeli - Guatxovari Saaviacio 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diezi Gasaxdeli 36%, Guatxovari Saaviacio 64%.
Diezi Gasaxdeli - Guatxovari Saaviacio 3:1