Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rka Gnomi Mxdali Gacveta
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Khmaladze rent richting de bal. Saakashvili onderschept slim de pass. Saakashvili speelt de bal door. Tsetskhladze is nu in balbezit. Tsetskhladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Batsikadze met een sublieme pass. Shalamberidze probeert naar een medespeler te passen. Datunaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Datunaishvili haalt uit met een fantastische trap. Tvauri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuridze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Usharidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tskhakaia rent richting de bal. Tskhakaia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rka Gnomi - Mxdali Gacveta 0:1

21e minuut.
Usharidze is nu in balbezit. Chokhonelidze onderschept slim de pass. Chokhonelidze passt de bal zonder na te denken. Datunaishvili rent richting de bal. Datunaishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tvauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalamberidze is nu in balbezit. Shalamberidze passt de bal met de wreef. Datunaishvili rent richting de bal. Datunaishvili draait met de bal, schiet en ... Tvauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Zakariashvili rent richting de bal. Mchedlidze verovert de bal door een tackle van achteren. Mchedlidze probeert naar een medespeler te passen. Datunaishvili is nu in balbezit. Datunaishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Datunaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Datunaishvili haalt uit met een fantastische trap. Tvauri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Gnomi 50%, Mxdali Gacveta 50%.
Rka Gnomi - Mxdali Gacveta 0:1

60e minuut.
Paichadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskhakaia verovert de bal door een tackle van achteren. Usharidze rent richting de bal. Mchedlidze rent richting de bal. Mchedlidze schiet op doel. Tvauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vachadze rent richting de bal. Batsikadze onderschept slim de pass. Zakariashvili rent richting de bal. Batsikadze onderschept slim de pass. Batsikadze geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Paichadze rent richting de bal. Tskhakaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paichadze begaat een overtreding. Paichadze krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kuridze met de inworp. Tskhakaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalamberidze begaat een overtreding. Shalamberidze krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zakariashvili geeft de bal voor. Kuridze kopt de bal weg. Daar is Zakariashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mchedlidze is nu in balbezit. Mchedlidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Gnomi 39%, Mxdali Gacveta 61%.
Rka Gnomi - Mxdali Gacveta 0:1