Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abezari Deda GEO
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Machkhaneli passt de bal zonder na te denken. Koshadze rent richting de bal. Laghidze rent richting de bal. Laghidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Deda - GEO 0:1

7e minuut.
Demetradze met een harde bal richting middenveld. Didava kopt de bal weg. Berikashvili rent richting de bal. Machkhaneli onderschept slim de pass. Machkhaneli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arsoshvili is nu in balbezit. Arsoshvili passt de bal zonder na te denken. Khurtsilava is nu in balbezit. Altunashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Altunashvili geeft de bal voor. Tomashvili bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Machkhaneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakradze is nu in balbezit. Machkhaneli verovert de bal door een tackle van achteren. Machkhaneli schiet op doel. Tomashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Khurtsilava rent richting de bal. Altunashvili begaat een overtreding. Khurtsilava raakt geblesseerd tijdens het duel. Khurtsilava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mdivani kopt de bal weg. Laghidze rent richting de bal. Laghidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gurasashvili rent richting de bal. Khukhia verovert de bal door een tackle van achteren. Khukhia probeert naar een medespeler te passen. Laghidze is nu in balbezit. Laghidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Deda - GEO 0:2

43e minuut.
Berikashvili rent richting de bal. Didava is nu in balbezit. Berikashvili begaat een overtreding. Didava raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Didava kan niet meer verder spelen. Gokieli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Deda 41%, GEO 59%.
Abezari Deda - GEO 0:2

54e minuut.
Gurasashvili geeft een lange en hoge pass. Machkhaneli is nu in balbezit. Amashukeli met een sublieme pass. Gokieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokieli draait met de bal, schiet en ... Tomashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Altunashvili rent richting de bal. Altunashvili geeft een hoge lob. Akhvlediani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akhvlediani geeft een lange en hoge pass. Bakradze kopt de bal weg. Tomashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gogebashvili is nu in balbezit. Gogebashvili geeft de bal voor. Daar is Bakradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machkhaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Machkhaneli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amashukeli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Altunashvili geeft een hoge lob. Machkhaneli kopt de bal weg. Gokieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokieli haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Deda 55%, GEO 45%.
Abezari Deda - GEO 0:2