Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobol Uzhi Esil Kolduny
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Salybaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyutyunik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporoshenko onderschept slim de pass. Salybaev onderschept slim de pass. Salybaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Erimbetov onderschept slim de pass. Daar is Burtsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burtsev passt de bal met de wreef. Salybaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salybaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Uzhi 28%, Esil Kolduny 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tobol Uzhi - Esil Kolduny 0:0

47e minuut.
Bekishev onderschept slim de pass. Bekishev probeert naar een medespeler te passen. Alimbaev rent richting de bal. Saduov is nu in balbezit. Saduov haalt uit met een fantastische trap. Lyapkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Salybaev kopt de bal weg. Zaporoshenko heeft problemen om de bal te vangen. Tyutyunik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyutyunik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Uzhi - Esil Kolduny 1:0

59e minuut.
Klungelig pakt Makhambediev de bal. Bulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanovich geeft de bal voor. Kuchma is nu in balbezit. Kuchma draait met de bal, schiet en ... Vassilchenko bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Zaporoshenko met de inworp. Klungelig pakt Makhambediev de bal. Bulanovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bulanovich krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Zaporoshenko met een sublieme pass. Saduov rent richting de bal. Erimbetov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erimbetov krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Salybaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salybaev onderschept slim de pass. Salybaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Uzhi - Esil Kolduny 2:0

82e minuut.
Saduov is nu in balbezit. Salybaev verovert de bal door een tackle van achteren. Salybaev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tyutyunik de bal onder controle te krijgen. Vassilchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Uzhi - Esil Kolduny 3:0

86e minuut.
Klishin speelt de bal door. Kuchma is nu in balbezit. Kuchma passt de bal met de wreef. Tyutyunik is nu in balbezit. Tyutyunik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Uzhi - Esil Kolduny 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Uzhi 42%, Esil Kolduny 58%.
Tobol Uzhi - Esil Kolduny 4:0