Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zolotyje Trolli Esil Kolduny
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kenzhekhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhanovskiy onderschept slim de pass. Tikhanovskiy probeert naar een medespeler te passen. Klepinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepinin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kuandyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovalev de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klepinin. Klepinin krijgt een gele kaart. Kovalev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Bekbaev trapt de bal weg van het doel. Mukanov rent richting de bal. Iskakov maakt een afschuwelijke overtreding. Iskakov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kuandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuandyk geeft een hoge lob. Tleshev kan de bal niet met de borst controleren. Klepinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepinin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kuandyk probeert naar een medespeler te passen. Khamkhoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamkhoev passt de bal met de wreef. Deviatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviatkin haalt uit met een fantastische trap. Vassilchenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Iskakov probeert naar een medespeler te passen. Artemov rent richting de bal. Tikhanovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tikhanovskiy krijgt een gele kaart. Artemov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artemov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deviatkin is nu in balbezit. Deviatkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zolotyje Trolli - Esil Kolduny 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 61%, Esil Kolduny 39%.
Zolotyje Trolli - Esil Kolduny 1:0

52e minuut.
Klepinin rent richting de bal. Iskakov verovert de bal door een tackle van achteren. Iskakov met een sublieme pass. Deviatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviatkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Yarovenko rent richting de bal. Kovalev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yarovenko. Yarovenko krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Iskakov passt de bal zonder na te denken. Zhambirov geeft de bal voor. Klungelig pakt Khasenov de bal. Deviatkin rent richting de bal. Deviatkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Khamkhoev geeft een lange en hoge pass. Zhambirov rent richting de bal. Zhambirov passt de bal met de wreef. Daar is Khamkhoev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamkhoev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolotyje Trolli - Esil Kolduny 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 27%, Esil Kolduny 73%.
Zolotyje Trolli - Esil Kolduny 2:0