Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Tigry Esil Hishchniki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Protorchin is nu in balbezit. Savinov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nedashkovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nuribekov passt de bal in één keer door. Savinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinov passt de bal met de wreef. Nedashkovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedashkovskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Tigry - Esil Hishchniki 1:0

17e minuut.
Maymakov geeft een hoge lob. Biryulin kopt de bal weg. Bazarov rent richting de bal. Bazarov schiet op doel. Ismagulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shimin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Abdualiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdualiev passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Musaev de bal onder controle te krijgen. Bazarov rent richting de bal. Bazarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov passt de bal in één keer door. Frolov geeft een lange en hoge pass. Mazunyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazunyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartak Tigry - Esil Hishchniki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Tigry 63%, Esil Hishchniki 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartak Tigry - Esil Hishchniki 1:1

59e minuut.
Bogomolov verovert de bal door een tackle van achteren. Bogomolov geeft een hoge lob. Daar is Ismagulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Frolov geeft de bal voor. Protorchin rent richting de bal. Protorchin passt de bal met de wreef. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Tigry - Esil Hishchniki 1:2

68e minuut.
Ismagulov passt de bal met de wreef. Kuchma heeft problemen om de bal te vangen. Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin draait met de bal, schiet en ... Shimin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Tigry - Esil Hishchniki 1:3

83e minuut.
Musaev onderschept slim de pass. Musaev met een sublieme pass. Nedashkovskiy is nu in balbezit. Nedashkovskiy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Solarev de bal onder controle te krijgen. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abdualiev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Nuribekov met een snelle inworp. Kuchma rent richting de bal. Frolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frolov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Tigry 44%, Esil Hishchniki 56%.
Spartak Tigry - Esil Hishchniki 1:3