Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsesna Loshadi Kazakhmys Loshadi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Tatishev de bal onder controle te krijgen. Baiseitov rent richting de bal. Chureev begaat een overtreding. Chureev krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Bekbaev de bal. Shomayev rent richting de bal. Shomayev passt de bal met de wreef. Hamzin is nu in balbezit. Hamzin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bekbaev is nu in balbezit. Chervyhkov rent richting de bal. Chervyhkov probeert naar een medespeler te passen. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin draait met de bal, schiet en ... Sanarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tleshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tleshev passt de bal in één keer door. Zhaparov heeft problemen om de bal te vangen. Zhaparov schiet op doel. Ibrayev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baiseitov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ogorodnikov de bal. Tleshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tleshev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tatishev kopt de bal weg. Chervyhkov is nu in balbezit. Amirov probeert de bal met de borst te controleren. Chervyhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chervyhkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsesna Loshadi - Kazakhmys Loshadi 0:1

38e minuut.
Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin onderschept slim de pass. Chervyhkov is nu in balbezit. Chervyhkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsesna Loshadi 51%, Kazakhmys Loshadi 49%.
Tsesna Loshadi - Kazakhmys Loshadi 0:1

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sanarov niet meer kan verder spelen. Andreev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tatishev is nu in balbezit. Chervyhkov rent richting de bal. Chervyhkov speelt de bal door. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tleshev kopt de bal weg. Tsyrin is nu in balbezit. Tsyrin speelt de bal door. Tleshev is nu in balbezit. Tleshev haalt uit met een fantastische trap. Gorokhovadatskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsesna Loshadi - Kazakhmys Loshadi 1:1

87e minuut.
Chervyhkov passt de bal zonder na te denken. Tatishev is nu in balbezit. Zhaparov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhaparov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsesna Loshadi 50%, Kazakhmys Loshadi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tsesna Loshadi - Kazakhmys Loshadi 1:1