Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSC Ajoyib Oldingi Cheqilmasin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tufilganov verovert de bal door een tackle van achteren. Tufilganov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt TatorgiyevNusiqov de bal. Erqanov is nu in balbezit. Erqanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tufilganov is nu in balbezit. Masayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Masayev passt de bal met de wreef. Erqanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erqanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Olchanov met een harde bal richting middenveld. Quradov kopt de bal weg. Klungelig pakt Quradov de bal. Axmedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmedov schiet op doel. De bal raakt de paal. Taksurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortibirov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzmoqov. Buzmoqov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Samanov is nu in balbezit. Samanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tufilganov de bal. Quradov is nu in balbezit. Quradov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Ajoyib 64%, Oldingi Cheqilmasin 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FSC Ajoyib - Oldingi Cheqilmasin 0:0

55e minuut.
Ertig`anov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erqanov onderschept slim de pass. Erqanov haalt uit met een fantastische trap. Tortibirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortibirov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Yusupov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olchanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erqanov is nu in balbezit. Erqanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FSC Ajoyib - Oldingi Cheqilmasin 0:1

59e minuut.
Mursimov passt de bal in één keer door. Abbasov rent richting de bal. Tortibirov begaat een overtreding. Tortibirov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Ajoyib 53%, Oldingi Cheqilmasin 47%.
FSC Ajoyib - Oldingi Cheqilmasin 0:1