Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paxta Saqlash Olaman Uy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xorodayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov draait met de bal, schiet en ... Voqusov probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Moldahanov bokst de bal weg. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Voqusov passt de bal met de wreef. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov speelt de bal door. Zardiyev is nu in balbezit. Zardiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mumkanov controleert de bal met de borst. Xorodayev verovert de bal door een tackle van achteren. Xorodayev speelt de bal door. Zardiyev is nu in balbezit. Zardiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - Olaman Uy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 62%, Olaman Uy 38%.
Paxta Saqlash - Olaman Uy 0:1

52e minuut.
Inworp. Ahimurov met een snelle inworp. G`ulamafov geeft een lange en hoge pass. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
G`ulamafov probeert naar een medespeler te passen. Liqinov is nu in balbezit. Qulg`anov speelt de bal door. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Qulg`anov verovert de bal door een tackle van achteren. Qulg`anov probeert naar een medespeler te passen. G`ulamafov heeft problemen om de bal te vangen. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Qirdiqov rent richting de bal. Qirdiqov passt de bal zonder na te denken. Liqinov is nu in balbezit. Abbasov rent richting de bal. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 53%, Olaman Uy 47%.
Paxta Saqlash - Olaman Uy 0:1