Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalit Bino Haqim Ko`cha
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Babusov kan de bal niet met de borst controleren. Qertisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov verovert de bal door een tackle van achteren. Babusov schiet op doel. Retratov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yaqubov probeert de bal aan de voet te houden. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Haqim Ko`cha 1:0

17e minuut.
Salomov passt de bal met de wreef. Faizov rent richting de bal. Rufadov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faizov raakt geblesseerd tijdens het duel. Salomov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Yaqubov heeft problemen om de bal te vangen. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov met een sublieme pass. Rufadov is nu in balbezit. Rufadov passt de bal met de wreef. Retratov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Salomov de bal. Boshkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshkirov passt de bal in één keer door. Daar is Babusov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babusov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 51%, Haqim Ko`cha 49%.
Kalit Bino - Haqim Ko`cha 1:0

47e minuut.
Axmedov probeert naar een medespeler te passen. Salomov is nu in balbezit. Marhamatov verovert de bal door een tackle van achteren. Axmedov rent richting de bal. Axmedov haalt uit met een fantastische trap. Cho`tkayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Marhamatov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amangeldiyev met de inworp. Qursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qursimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Boshkirov is nu in balbezit. Boshkirov speelt de bal door. Yaqubov rent richting de bal. Babusov is nu in balbezit. Babusov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Salomov probeert naar een medespeler te passen. Axmedov heeft problemen om de bal te vangen. Axmedov speelt de bal door. Qursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qursimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Go`lamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qursimov verovert de bal door een tackle van achteren. Axmedov rent richting de bal. Axmedov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalit Bino - Haqim Ko`cha 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 50%, Haqim Ko`cha 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalit Bino - Haqim Ko`cha 1:1