Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olaman Uy FAC Kelib
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sahadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sahadov passt de bal in één keer door. Unov is nu in balbezit. Unov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - FAC Kelib 0:1

10e minuut.
Soatov passt de bal zonder na te denken. Sahadov rent richting de bal. Sahadov probeert naar een medespeler te passen. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pasditov niet meer kan verder spelen. Nuriyev komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bizbulinov geeft de bal voor. Sahadov heeft problemen om de bal te vangen. Sahadov passt de bal in één keer door. Unov is nu in balbezit. Unov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ahimurov probeert naar een medespeler te passen. Sutov heeft problemen om de bal te vangen. Ahimurov geeft de bal voor. Zardiyev rent richting de bal. Zardiyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Unov is nu in balbezit. G`ulamafov verovert de bal door een tackle van achteren. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov draait met de bal, schiet en ... Voqusov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
G`ulamafov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`ulamafov passt de bal met de wreef. Dig`irov rent richting de bal. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov schiet op doel. Moldahanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 51%, FAC Kelib 49%.
Olaman Uy - FAC Kelib 0:1

56e minuut.
Xonayev passt de bal in één keer door. Sutov rent richting de bal. Sutov probeert naar een medespeler te passen. Sakarov rent richting de bal. Sakarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
G`ulamafov met een sublieme pass. Unov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumkanov rent richting de bal. Unov verovert de bal door een tackle van achteren. Unov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bizbulinov passt de bal in één keer door. Sutov rent richting de bal. Sutov geeft de bal voor. Unov is nu in balbezit. Unov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Xonayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov met een sublieme pass. Zardiyev is nu in balbezit. Zardiyev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jindogayev de bal onder controle te krijgen. Nuriyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olaman Uy - FAC Kelib 1:1

82e minuut.
Dig`irov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert G`ulamafov de bal onder controle te krijgen. Ahimurov rent richting de bal. Sahadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sahadov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 61%, FAC Kelib 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olaman Uy - FAC Kelib 1:1