Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 17:00
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: Ochiq Uy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2960
Ochiq Uy Nisar Bilaman
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Saksaulov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sartiqov de bal onder controle te krijgen. Retratov is nu in balbezit. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Liqinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Babusov met een snelle inworp. Sahadov is nu in balbezit. Sahadov schiet op doel. Retratov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sahadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sahadov met een sublieme pass. Lasayev rent richting de bal. Dalkitov onderschept slim de pass. Dalkitov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saksaulov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talikov. Saksaulov raakt geblesseerd tijdens het duel. Birganov met een snel genomen vrije trap. Sartiqov rent richting de bal. Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Liqinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ochiq Uy - Nisar Bilaman 0:1

32e minuut.
Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Retratov de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ... Liqinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ochiq Uy - Nisar Bilaman 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ochiq Uy 58%, Nisar Bilaman 42%.
Ochiq Uy - Nisar Bilaman 0:2

84e minuut.
Yutribodirov heeft problemen om de bal te vangen. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov geeft een hoge lob. Durmoqov is nu in balbezit. Durmoqov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Liqinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ochiq Uy 38%, Nisar Bilaman 62%.
Ochiq Uy - Nisar Bilaman 0:2