Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koyil Bilaman Kayerdan Bush
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


15e minuut.
Muminov speelt de bal door. Kattarov is nu in balbezit. Kattarov passt de bal zonder na te denken. Nuriyev is nu in balbezit. Nuriyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dulg`anov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulg`anov geeft de bal voor. Elkorov rent richting de bal. Elkorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bilaman - Kayerdan Bush 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bilaman 40%, Kayerdan Bush 60%.
Koyil Bilaman - Kayerdan Bush 0:1

47e minuut.
Saqsonov rent richting de bal. Saqsonov passt de bal met de wreef. Kattarov is nu in balbezit. Kattarov haalt uit met een fantastische trap. Faremov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Karimov met een harde bal richting middenveld. Daar is Ratisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamadov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Muminov geeft een hoge lob. Faremov kopt de bal weg. Daar is Biringizov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saqsonov is nu in balbezit. Saqsonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mimiratov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maydanov met de inworp. Muminov is nu in balbezit. Muminov geeft de bal voor. Liqinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Saqsonov speelt de bal door. Bizbulinov is nu in balbezit. Bizbulinov passt de bal in één keer door. Kattarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Talaymanov onderschept slim de pass. Talaymanov passt de bal met de wreef. Chamadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamadov haalt uit met een fantastische trap. Karimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bilaman - Kayerdan Bush 0:2

90e minuut.
Biringizov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muminov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saqsonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saqsonov geeft een hoge lob. Liqinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bilaman 32%, Kayerdan Bush 68%.
Koyil Bilaman - Kayerdan Bush 0:2