Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qichiq Bola yoq Yoq Cheqilmasin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Aslanov onderschept slim de pass. Buyoqlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buyoqlarov passt de bal zonder na te denken. Bahoyev rent richting de bal. Bahoyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Aslanov rent richting de bal. Aslanov geeft de bal voor. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev draait met de bal, schiet en ... Chanadayev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Ko`rpanov de bal. Muminov is nu in balbezit. Muminov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Buyoqlarov rent richting de bal. Bahoyev rent richting de bal. Ko`rpanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bahoyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baxtliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buyoqlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buyoqlarov passt de bal met de wreef. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Buyoqlarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buyoqlarov passt de bal zonder na te denken. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev schiet op doel. Chanadayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Bola yoq - Yoq Cheqilmasin 1:0

29e minuut.
Muminov probeert naar een medespeler te passen. Buyoqlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buyoqlarov passt de bal in één keer door. Bahoyev rent richting de bal. Bahoyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chanadayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Bola yoq - Yoq Cheqilmasin 2:0

32e minuut.
Sakarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seriqov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bahoyev passt de bal met de wreef. Muminov rent richting de bal. Asosiniv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asosiniv krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Bola yoq 41%, Yoq Cheqilmasin 59%.
Qichiq Bola yoq - Yoq Cheqilmasin 2:0

59e minuut.
Paysosov is nu in balbezit. Paysosov geeft een hoge lob. Hamusov kopt de bal weg. Klungelig pakt Seriqov de bal. Seriqov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muminov met de inworp. Ashirov rent richting de bal. Buyoqlarov verovert de bal door een tackle van achteren. Buyoqlarov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hamusov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paysosov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sahadov rent richting de bal. Sahadov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hetaruf kopt de bal weg. Durmoqov is nu in balbezit. Durmoqov geeft een hoge lob. Seriqov rent richting de bal. Seriqov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Bola yoq - Yoq Cheqilmasin 2:1

88e minuut.
Aslanov heeft problemen om de bal te vangen. Seriqov rent richting de bal. Seriqov passt de bal in één keer door. Faridov is nu in balbezit. Faridov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Bola yoq 46%, Yoq Cheqilmasin 54%.
Qichiq Bola yoq - Yoq Cheqilmasin 2:1