Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 104 NeroFrigorifero
Normal Tactiek offensiva
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 35.8
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Głodowski rent richting de bal. Stoian rent richting de bal. Głodowski is nu in balbezit. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:1

5e minuut.
Perrini passt de bal zonder na te denken. Oneda rent richting de bal. Oneda passt de bal zonder na te denken. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Oneda de bal. Głodowski is nu in balbezit. Głodowski schiet op doel. Zillio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chiaini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:3

18e minuut.
Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski schiet op doel. Daar is Perrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głodowski rent richting de bal. Głodowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Illovszky speelt de bal door. Stoian rent richting de bal. Głodowski rent richting de bal. Głodowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:4

39e minuut.
Doeltrap. Chiaini trapt de bal weg. Illovszky kopt de bal weg. Daar is Stoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ngọc Cường speelt de bal door. Fina is nu in balbezit. Fina passt de bal in één keer door. Daar is Stoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 104 73%, NeroFrigorifero 27%.
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:4

53e minuut.
Contarelli is nu in balbezit. Illovszky rent richting de bal. Illovszky passt de bal in één keer door. Stoian is nu in balbezit. Stoian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:5

56e minuut.
Inworp. Wołodyjowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fina geeft de bal voor. Stoian krijgt zijn hoofd ertegen. Głodowski rent richting de bal. Głodowski haalt uit met een fantastische trap. Zillio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:6

70e minuut.
Doeltrap. Ngọc Huy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ngọc Huy is nu in balbezit. Ngọc Huy geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoian rent richting de bal. Stoian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ngọc Huy rent richting de bal. Stoian is nu in balbezit. Ngọc Huy rent richting de bal. Ngọc Huy schiet op doel. Zillio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

86e minuut.
Contarelli rent richting de bal. Contarelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołodyjowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Huy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:7

87e minuut.
Zillio neemt vlug de vrije trap. Fina kopt de bal weg. Klungelig pakt Oneda de bal. Ngọc Huy is nu in balbezit. Ngọc Huy haalt uit met een fantastische trap. Zillio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 104 54%, NeroFrigorifero 46%.
Schalke 104 - NeroFrigorifero 0:7